Geen categorie, Lifestyle, Webshop
3

Handgemaakte kleden van Sukhi.nl

Een mooi vloerkleed kan in ieder vertrek een mooie aanvulling zijn. Natuurlijk niet alleen mooi als aanvulling maar ook nog lekker warm onder de voeten. Of een plek om lekker op de grond even te relaxen met wat kussens erbij en een goed boek.

De vloerkleden van Sukhi.nl worden handgemaakt in verschillende landen zoals Inda, Marokko, Nepal en Turkije. De kleden kunnen ook speciaal op maat en kleur gemaakt worden, dus een kleed kan dan ook zomaar echt uniek zijn. Wanneer men een kleed besteld dan ontvang je het kleed van de hoogste kwaliteit rechtstreeks via de maker.

Deze handgemaakte vloerkleden zijn toepasbaar in ieder interieur. Wanneer je bijvoorbeeld weinig kleur in je woonkamer hebt, kan een mooi gekleurd kleed je woonkamer helemaal afmaken en zo kleur erin brengen. Breng zo meer leven en kleur in je interieur.

Niet alleen is een mooie aankleding in je woonkamer, maar deze mooie vloerkleden staan natuurlijk ook heel erg leuk en kleurrijk in een babykamer of kinderkamer. Tevens vormen ze zo een mooi warm en zacht plekje waar op gespeeld kan worden.

Men kan kiezen uit de verschillende kleden die worden aangeboden in de webwinkel, maar men kan ook een kleed laten maken naar wens. Via de webwinkel geef je dan aan welk soort kleed je wenst en kiest daarbij zelf de kleuren uit. Hoe handig en simpel om zo je eigen unieke kleed te bestellen.

Mijn persoonlijke voorkeur van deze verschillende vloerkleden gaan uit naar de bolletjeskleden en naar de vilten blaadjes kleden. Door het speelse effect van de blaadjes geeft het naar mijn inziens ook wat meer leven in je interieur. En het bolletjeskleed geeft door het gebruik van de verschillende kleuren een heel speels effect.

vilten-blaadjes-kleed

De vilten blaadjes kleden worden geweven van Nieuw-Zeelandse wol. Deze kleden worden met de hand geknoopt door kledenmakers in India. De wol en garen worden ook handmatig geselecteerd door het team van Sukhi.nl. Zo maken ze gebruik van hoge kwaliteit wol en garen en zo krijgen de kleden een rijke structuur.

Doordat het hele proces van wol en garen naar een volwaardig kleed een handmatig proces is, duurt het enkele weken per kleed om zo tot een super mooi eindproduct te komen. En dit natuurlijk ook van super kwaliteit. De vloerkleden worden namelijk ook voor verzending uitvoerig gecontroleerd op foutjes.

Wanneer je op zoek bent naar een mooi vloerkleed van zeer goede kwaliteit kan ik je zeker aanraden om eens te kijken op de website van Sukhi.nl

miss-mags-as

 

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
3 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge