Lifestyle
1

Goede fiets is belangrijk

Aantal jaren gelezen maakte het me niet uit wat voor fiets ik had, als ik maar van A naar B zou komen zonder al te veel gedoe. Zolang ik de bouten, moertjes en schroefjes niet hoefde aan te draaien voor vertrek was ik al lang blij.

Nu is dat een heel ander verhaal, met onze tweeling. Natuurlijk is nu een goede fiets veel meer van belang. Het moet niet alleen mijzelf van A naar B brengen, maar straks ook de tweeling. Wat betekend dat ik nu toch wel zeer goede eisen aan een fiets stel.

Zo ben ik zelf helemaal weg van een transportfiets, ook wel een omafiets genoemd. Erg leuk, met zo’n rieten mand voor op en een leuke fleurige fietstas achterop. Zodat ik lekker veel boodschappen mee kan nemen.

Ik realiseer me natuurlijk dat een tweeling meenemen op zo’n fiets niet echt handig is. Vandaar dat ik ook graag een bakfiets wil. Zodat ik lekker de tweeling voor me heb en me niet druk hoef te maken over wat er achter me gebeurd. En natuurlijk ruimte zat voor boodschappen en eventuele vriendjes die later vanuit school even mee willen liften.

Waarom dan twee aparte fietsen zou je zeggen … Nou dat lijkt me toch wel fijn, als je een keer zelf alleen wilt fietsen of met de fiets weggaat zonder de kinderen. Dat je niet de bakfiets pakt maar gewoon lekker even je eigen fiets. Een goede fiets hoeft ook niet veel geld te kosten natuurlijk.

Een goede fiets hoeft niet duur te zijn, zoekt u een goedkope fiets? Er zijn er zat te vinden op internet. Voor ieder budget wat wils zullen we maar zeggen. En natuurlijk niet alleen voor elk budget maar ook elke smaak. Wat de één mooi vind om op de fietsen kan voor de ander weer een verschrikkelijk ding zijn.

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
1 Comment

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge