Miss Mags, Zwanger, Zwangerschap
14

Gender reveal van onze twins en uitslag 20 weken echo

Meteen maar even ook hier bekend maken aangezien ons geluk niet op kan. Gister hebben we de beruchte 20 weken echo gehad. Ik zeg beruchte omdat dit een hele spannende echo is, waarbij alles maar dan ook alles wordt opgemeten bij de baby’s. Ze gaan kijken bij zo’n echo of er afwijkingen zichtbaar zijn, en of alles “aanwezig” is.

Veel mensen noemen dit trouwens een Pretecho, maar dat het het totaal niet. Een pretecho en een 20 weken echo is een wereld van verschil. Een pretecho is namelijk niets meer als een extra echo die je kunt nemen bij bijvoorbeeld een echo centrum, mocht je vinden dat je te weinig echo’s krijgt. Dus gewoon een extra kans om je baby of baby’s te kunnen zien. Een pretecho is dus verre van een medische echo !

Oké dit even ter zijde 😉

De nacht van donderdag op vrijdag heb ik erg slecht geslapen van de zenuwen, allerlei rare scenario’s zijn die nacht de revu gepasseerd. Wat ik het belangrijkste vond om te willen weten was of met de tweeling wel  alles goed was. Dat er geen afwijkingen gevonden zouden worden. Ook wilde ik graag weten wat de tweeling zou zijn, zouden het 2 meisjes zijn, 2 jongens of zouden we een koningskoppel krijgen.

Nou daar lag ik dan, buik bloot, klodder koude gel erop en daar gaan we…. Binnen enkele seconden zag de echoscopiste al wat het geslacht was van beide baby’s. Ze lagen er dus prima voor en wilde het blijkbaar graag met ons delen.

Untitled design

YES !!! Wij mogen twee jongens (onze boefjes) verwelkomen in 2015 ! Nou had het voor ons totaal niet uitgemaakt wat ze zouden zijn, als ze maar gezond zijn. Maar ik moet nu toch wel zeggen, dat twee jongens me echt geweldig lijken.

De twee boefjes waren flink druk bezig in mijn buik tijdens de echo, maar gelukkig heeft de echoscopiste alles kunnen zien én kunnen meten. Het blijken twee flinke jongens te zijn, en met flink bedoelde ze groot. Ze lopen zelf 5 dagen voor en liggen dus boven gemiddeld. Het gaat dus erg goed met ze ! Wat een pak van ons hart !

Nu kunnen we gerichter namen gaan zoeken, de kinderkamer aankleden met accessoires en ook de kleding hier op aanpassen ! We kunnen los !  YAY !!!!!!

 

Liefs Miss Mags

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
14 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge