Boeken, Lifestyle, Webshop
1

Geen verzendkosten bij Bol.com

Ach je kent het vast wel, zit je lekker online te winkelen, van de ene shop naar de andere shop en dan kom je steeds bij dezelfde winkel uit. Eerlijk gezegd shopte ik super vaak bij Bol.com maar omdat ik de kleinere webwinkels ook een kans wil gunnen kijk ik steeds vaker ergens anders. Vind eerlijk gezegd dat meer mensen dat zouden moeten doen, maar goed … daar kan ik niet over beslissen…

Wat ik dan vaak irritant vind is dat wanneer ik iets koop en dan net een paar cent te kort kom bij het totaal bedrag zodat ik verzendkosten moet gaan betalen. Die verzendkosten zijn dan niet zo hoog natuurlijk, maar toch wel jammer. Je kan dan natuurlijk verder kijken als je nog iets anders nodig hebt om dat er dan maar meteen bij te bestellen, maar soms ga je dan alleen maar dingen verzinnen die je niet nodig hebt en dus onzin is, om toch aan die minimale € 20 te komen.

Jelle van Vliet vond dat ook irritant en heeft er op eigen initiatief een rekentool voor gemaakt. En ik moet zeggen het is super handig ! Oké dat e-book van € 0.01 is misschien niet iets wat je zou lezen, maar ach je betaald dan in ieder geval geen verzendkosten.

rekentool-bol-com

Bij de rekentool speciaal voor bol.com kun je ingeven wat je nog tekort komt, en de tool geeft precies aan wat je in je winkelmand zou kunnen doen, om zo die verzendkosten niet te hoeven betalen. Ik zeg als echte Nederlander geniaal ! Haal hier je voordeel mee als je eens gaat winkelen bij bol.com

 

Wat vinden jullie van deze tool ?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
1 Comment

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge