Lifestyle, Zwanger, Zwangerschap
4

Fit en sexy na je bevalling? De gouden tip!

Na je zwangerschap is je lichaam niet meer de oude. Elke mama kent het probleem. In het begin lig je er niet wakker van. Je bent immers mama geworden en leeft op een grote, roze wolk. Na een paar maanden begint er dan toch iets te kriebelen. Je ziet foto’s van een jaar geleden, toen je nog wel in die strakke jeans paste, en voelt je in één klap niet meer lekker in je eigen lijf.

Vroeger hoefde je misschien alleen maar te denken aan afvallen en vlogen de kilo’s er spontaan vanaf, dat kun je nu wel vergeten. Zwangerschapskilo’s zijn gewoon een stuk moeilijker om kwijt te raken. Bovendien heb je nu ook nog eens veel minder tijd om er wat aan te doen. Je hebt je handen vol aan je kindje(s) en die zeldzame vrije uurtjes besteedt je liever niet aan het op en neer crossen naar de sportschool. Denk aan:

 • Je kindje achterlaten en misschien zelfs oppas regelen
 • Bekenden tegenkomen terwijl jij met een rood bietenhoofd op de crosstrainer staat
 • Fatsoenlijke sportkleding kopen om je in het openbaar te kunnen vertonen

Deze rekensom is snel gemaakt. Dat gaat hem niet worden. Fitnessapparatuur in huis halen dan? Dat is wel weer heel duur en bovendien heb je dan zo’n machine pontificaal in de kamer staan (totdat je hem uiteindelijk besluit te verkopen dan). En waarom zou je iets kopen wat je misschien maar voor een paar weken of maandjes nodig hebt? Daarom dames, heb ik de perfecte oplossing. Huur het gewoon!

Het is zo simpel. Je kiest het apparaat dat je zou gebruiken in de sportschool, bijvoorbeeld een loopband of een hometrainer, je kijkt op Huren.nl naar de verhuurbedrijven die jouw machine verhuren bij jou in de buurt et voilá. Je eigen, tijdelijke  fitnessapparatuur waardoor je kunt sporten in de comfort van je eigen huis. Je komt weer in vorm, terwijl je altijd in de buurt bent van je kindje. Bovendien lever je de machine gemakkelijk weer in, misschien wel net op tijd om die lege kamer waarin hij stond vrij te maken voor je volgende baby.

Mensen die moeten revalideren, doen het heel vaak op deze manier. Dus waarom niet als je aan het revalideren bent van je zwangerschap? Het scheelt tijd en een hoop geld. Mijn nieuwe motto? Wat je niet hebt, kun je huren!

miss-mags-as

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
4 Comments
 • Reply

  Wow, dit is verdomd handig! Wij hebben heel veel sportscholen hier, maar het is er te vol, er hangen hangjongeren die op je staan te geilen in de gym, dan heb je nog alle vieze irritante sportschool ventjes die zich overal mee komen bemoeien en je ophalen om te daten. Wat denk je dat ik kom doen? Speed dating? In plaats van trainen? Ik kan daar zo pissed om worden, één van de redenen dat ik ook niet meer ging. Ik doe nu aan hardlopen. Oké, ik ga morgen beginnen na hardlopen, want ik was drie weken geleden weer gestopt. :’) Maar huren? Hoe slim!
  Cynthiiaa onlangs geplaatst…VIDEO: HOW TO LIPSTICK AANBRENGEN!My Profile

 • Reply

  Oh wat handig! Wist niet eens dat zoiets bestond. Zal eens gaan rondneuzen. Moeten nog minstens 5 zwangerschapskilo’s af!
  Linda onlangs geplaatst…Joran van der Sloot en KarmaMy Profile

 • Reply

  Wat een goed idee! Moet ik alleen eerst nog van mijn ongebruikte fitnessabonnement afkomen… :/ Ga jij echt iets huren? En wat dan?
  Femmy onlangs geplaatst…Nee tegen soja!My Profile

  • Reply

   Nee ik ga niets huren, want wij hebben wel wat…. Alleen maak ik er ugh ugh geen gebruik van 😉 Maar toch maar eens gaan doen…. En mijn zwangerschapskilo’s zijn er al af … nu de rest nog hahaha

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge