Lifestyle
4

Erg leuke muurdecoratie vind je bij MuDeco

Wat heb je tegenwoordig toch een breed scala aan producten waarmee je je huis of kamer mee kunt decoreren. Vandaag wil ik jullie informeren over de webshop van MuDeco.

Interieurstickers zijn tegenwoordig helemaal hip en erg trendy! Het is een ideaal manier om je woonkamer, keuken of (kinder)slaapkamer een persoonlijk tintje te geven. Wat denk je van een leuke tekst of quote aan de muur.

Bij MuDeco zijn er zeer veel mogelijkheden om het gebied van muurstickers. Zo zijn de stickers maar liefst in 51 kleuren te bestellen, er zijn ook stickers die je kunt bestellen in een 2 kleuren combinatie. Vind je een tekst niet echt iets voor bij jou aan de muur, dan is er ook nog keuze uit verschillende firguren. De stickers zijn overigens niet alleen te gebruiken op muren, maar worden ook gebruikt voor op ramen en zelfs op auto’s.

 

Alle stickers worden speciaal op maat gemaakt én dankzij de plakinstructie die je meegeleverd krijgt, zijn de stickers eenvoudig aan te brengen. Bestel je er een rakel bij, dan is het aanbrengen van de sticker nog net wat gemakkelijker. Alles wordt op maat gemaakt én dankzij de plakinstructies zijn de stickers eenvoudig (rakel mee te bestellen) aan te brengen.

Naast de producten die in de webshop verkrijgbaar zijn, is het ook mogelijk om je eigen sticker te laten maken. Weet je beijvoorbeeld zelf een leuke tekst, of wil je een mooie sticker met je naam .. ook daar draait MuDeco de hand niet voor om, ze ontwerpen dan een sticker geheel naar jouw wensen.


Bij MuDeco betaal je tevens ook geen verzendkosten, dus dat is altijd mooi meegenomen. Je kunt er betalen via veilige betalingsmogelijkheden zoals iDEAL, PayPal, MisterCash en Sofortbanking.

Ik mag namens MuDeco jullie een kortingscode aanbieden. Deze code is geldig tot 1 januari en geeft maar liefst een korting van 10 %. De code die jullie kunnen gebruiken is MissMags12.

 

Klik hier voor de webshop

 

Wat vinden jullie van de webshop van MuDeco?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
4 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge