Fashion, Miss Mags
4

Wat zitten deze enkellaarsjes Feyn

Het was weer eens tijd om mezelf weer eens te verwennen met nieuwe schoenen. Ik heb brede voeten waardoor het voor mij vaak lastig is om leuke schoenen te kopen. Vaak kom je dan bij schoenenwinkels de schoenen tegen waar je je oma in ziet lopen. Ik moet mijn schoenen vaak kopen bij gespecialiseerde schoenenwinkels, niet dat dat een probleem is alleen ben je dan vaak toch wat meer geld kwijt. Maar vond een leuke koop zomaar op het internet.

Nu zat ik op de de site van Ziengs te kijken en ze hebben daar ook schoenen met een brede leest. Ik moet zelf een H leest hebben, dus dat ze daar een aparte categorie voor hebben maakt het zoeken alleen maar makkelijker. Ik zag de zwarte enkellaarsjes van Feyn staan, en dacht ik ga het gewoon eens proberen. Het zou de eerste keer zijn dat ik het probeerde om schoenen online te kopen. En dacht als ze niet passen kunnen ze natuurlijk altijd terug.feyn-enkellaars-zwart_384x557_70409

Na 2 dagen wachten kwam Postnl met mijn pakket aan de deur en kon natuurlijk niet wachten om de schoenen meteen te passen. Het was alsof deze schoenen speciaal voor me gemaakt waren, ze zitten echt als gegoten en lopen ook super lekker. Ik kan zonder problemen de rits dicht krijgen en kan er zelfs met sokken in zonder het voetbed eruit te moeten halen. Dus deze aankoop was zeer geslaagd.

Deze enkellaarsjes waren afgeprijsd van € 89,95 voor € 59,95, voor mij is dit dus echt een koopje. Normaal ben ik zo’n € 180 euro kwijt voor een beetje leuke schoen, terwijl ik dan nog niet echt met iets naar huis ga als waar ik naar op zoek was. Ik heb het al eerder gezegd, ik heb liever 20 paar schoenen in de kast van € 50 euro per paar dan 5 paar voor € 200 per paar. Je wilt toch kunnen kiezen niet waar ?

Mijn vriend die totaal geen shopper is, gaf als tip op dan maar misschien nog een paar te bestellen nu ze nog in de aanbieding zijn. En hij had gelijk, nog geen 10 minuten later heb ik nog een enkellaarsje van Feyn besteld, een ander model en een andere kleur. Bij een ander model is het toch ook altijd maar afvragen of het dan ook pas, nu is het model niet zo heel verschillend maar toch. Gister de schoenen binnen gekregen en ook deze zitten me echt als gegoten.

feyn-enkellaars-blauw_384x557_71151

Wat ben ik blij met deze twee aankopen, en mensen met een H leest kijk eens bij de schoenen van Feyn, ik had nog niet van het merk gehoord, maar ze zitten echt Feyn. 😉

 

Wat voor schoenen dragen jullie het liefst ?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
4 Comments
 • Reply

  Ik ben ook nog op zoek naar de perfecte enkellaarsjes met veel comfort. Belangrijk is dat mijn zooltjes hier ook in passen. Het blijft uitproberen en veel schoenen testen. Hopelijk kan ik deze laarsjes ook bij mij in de buurt in een winkel uitproberen.

 • Reply

  Geweldige schoenen hè! Ik zocht waar ze deze allemaal verkochten omdat mijn huidige versleten schoenen zo ontzettend lekker lopen en stuitte toen op jouw blog. Zo leer je nog eens wat van elkaar 😀

 • Reply

  Wat een leukies! En dat je zomaar nog een paar mocht kopen van je vriend, dat is wel een unicum!
  Oprecht gezegd onlangs geplaatst…KeukenprinsesMy Profile

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge