Beauty
3

Dun of volslank…. Wees gewoon jezelf !

De laatste weken zie ik op internet en socialmedia discussies voorbij komen over dunne en volslanke modellen ( dik is een raar woord en gebruik ik niet ). Iedereen heeft daar natuurlijk een eigen mening over. En ieder mag zijn of haar mening uitten, dus doe ik dat ook maar even … 😉

Er zijn mensen die vinden dat wanneer een blad volslanke modellen gebruikt, ze een verkeerd beeld neerzetten. In veel ogen is namelijk een volslank persoon niet gezond… En ja dat weten we allemaal dat wanneer men echt te veel overgewicht heeft dat dat niet gezond is. En we weten ook dat wanneer iemand te weinig weegt dit ook niet gezond is ….

De gemiddelde vrouw ( maar ook bij mannen ) heeft gewoon een paar extra kilo’s. Daar is niets verkeerd aan en hoeven we ons ook niet voor te schamen. Ik vind het tonen van volslanke modellen een goed idee. We leven in een maatschappij met verschillende soorten mensen, dun en volslank en alles wat er tussenin ervoor en erna komt. Waarom dan ook niet gewoon verschillende soorten modellen ?

Veel jonge vrouwen zien alleen maar de dunne modellen in bladen en op T.V., en doen er alles aan om er net zo uit te zien als hun. Met het gevolg dat ze te ver door kunnen slaan en het er helemaal niet meer zo gezond aan toe gaat.

Kunnen we gewoon niet zeggen dat het mooiste is als ieder zich zelf gewoon blijft? Ongeacht hoe zijn of haar lichaam eruit ziet? Je kunt van buiten dan wel een plaatje zijn, maar als de binnenkant lelijk is heb je er toch ook niets aan?

In mijn ogen is een persoon mooi wanneer het innerlijk mooi is. Ja natuurlijk zie ik ook wel wanneer ik iemand mooi vind van de buitenkant, maar het gaat toch om het totaalplaatje?

Wees gewoon jezelf, doe je niet anders voor dan dat je bent. Heb je een paar extra kilo’s …. So What !  Er zijn tal van manieren om daar vanaf te komen op gezonde manieren. Lukt het niet jammer dan, maar dan probeer je het in ieder geval. Niet geschoten is altijd mis.

Everything has beauty, but not everyone sees it.

Liefs Miss Mags

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
3 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge