Newsflash, Persberichten
6

Decoded introduceert CODE•BLUE

Het is het enige Nederlandse merk dat wereldwijd accessoires voor mobiele apparaten verkoopt via de officiële Apple stores, en dit is uiteraard niet zonder reden. Met een geheel eigen gevoel voor stijl en kwaliteit verovert het Nederlandse lifestyle merk Decoded gestaag de internationale markt.

De nieuwe najaarscollectie ‘Code Blue’ laat zich wederom kenmerken door een verrassende combinatie van functionaliteit en fashion. De producten uit deze fraaie handgemaakte denim lijn zijn deze winter een absolute must-have voor iedereen die zijn of haar mobiele apparaat een warm hart toedraagt.

DECODED1_00016

Code Blue by Decoded

Geïnspireerd door verre reizen, vintage kleding en fijne materialen, laat deze nieuwe ‘edgy’ productlijn van Decoded zien dat een strak design perfect samengaat met de ruwere invloeden van jeans. In samenwerking met Nederlandse ontwerper Miquel Mohamedjar werden materialen nauwkeurig geselecteerd.  Het duurzame Japanese Kaihara denim wordt bij deze accessoires voor iphones, ipads & macbooks gecombineerd met premium Italiaans leer. Presenteer en bescherm je smartphone dit najaar in deze unieke hand-crafted denim covers, geïnspireerd op de bekende spijkerbroekenmerken Levis, Lee en Wrangler.

DECODED1_02

Website Decoded www.decodedbags.com

 

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
6 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge