Fashion, Olaf en Xavier, Opvoeding, Shoplog
1

De eerste schoentjes

Wanneer een baby of dreumes de eerste stapjes heeft gezet en al wat meer passen achter elkaar kan zetten dan is het tijd om de eerste schoentjes te gaan kopen. Het is nog wel het beste om ze in huis rond te laten lopen op blote voeten maar wanneer je naar buiten gaat is het wel handig en beter als de schoentjes aan gaan.

Voor ons was dat weer een nieuwe wereld die open ging. Welke schoentjes zijn goed en geschikt voor de voetjes van onze vlugge japies. Wat wel belangrijk is in het begin dat de schoentjes flexibele zooltjes hebben. Dat was iets wat we dan wel wisten, maar dat was dan ook alles. Ik had me al eens verdiept in welke merken er zijn, maar was van mening dat wanneer je voor het eerst schoentjes gaat halen je ze niet zomaar van internet moet bestellen.

Ik had al wel in een facebookgroep eens rond gevraagd welke merken eigenlijk geschikt zouden zijn, zodat ik al wel kon kijken waar ik terecht zou kunnen om die schoentjes te halen en goed advies te krijgen. De merken die genoemd werden waren bijvoorbeeld Elephanten (van Haren), Bikkembergs, Bunnies, Bloxx (met keurmerk van Dr Visser) en Oxxy. Het merk wat veelvuldig genoemd is is toch wel Shoesme.

Ik ben daarom met onze jongens eerst naar de schoenenwinkel hier in het dorp geweest, ze hadden niet super veel keus, maar wel wat schoenen staan van het merk Shoesme. Eerst hebben ze de voetjes opgemeten en Xavier heeft maat 20 en Olaf maat 19. Nu kon dan toch echt het passen beginnen, de jongens bleven mooi zitten en vonden het passen wel leuk ze hadden in ieder geval een smile van oor tot oor.

De schoenenwinkel had naar mijn zin niet de leuke schoenen, en ben dus toch met lege handen naar huis gegaan. Eenmaal thuis meteen gekeken op internet of ik toch leuke schoenen kon vinden die geschikt zijn voor onze jongens. Omdat ze in de schoenenwinkel het merk Shoesme hadden gepast en ik wist dat dat zeker goed zou zijn heb ik toch bij Omoda online schoentjes besteld. Ik heb gekozen voor de halfhoge veterschoentjes gemaakt van cognackleurig leer. Erg stoer al vind ik zelf.

shoesme-cognac-veterschoen

 

Ik heb geen spijt dat ik ze online heb besteld, maar ik adviseer echt om advies in te winnen bij een “echte” schoenenwinkel. Beter safe dan sorry, je wilt namelijk niet dat je kind met verkeerde schoentjes de wijde wereld gaat verkennen. Onze jongens zijn zeer blij met de schoentjes, wanneer ik aan kom lopen met de schoentjes beginnen ze al gelijk te trappelen. Zo leuk om ze zo trots te zien rond lopen.

Wat waren de eerste schoentjes van jullie kindjes ?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
1 Comment

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge