Lifestyle, Webshop
2

De leukste boetieks uit heel Nederland – nu ook online !

Zijn jullie ook zo dol op die kleine boetiekjes overal? Van die knusse winkeltjes waar je eigenlijk wel uren in kan rond snuffelen? Nou ik wel .. ik ben dan meestal op zoek naar een nieuwe armband voor mijn collectie, of gewoon om er eens lekker in rond te snuffelen.

Je kent ze wel die leuke kleine winkeltjes, die echt warmte uitstralen als je binnen komt. Een winkel waar je eigenlijk het liefst ook even gaat zitten om te genieten van een kop koffie of thee. Natuurlijk niet letterlijk, al er zijn wel boetieks waar bij dat kan.

Als ik zelf zo’n winkel in kom dan weet ik meestal niet waar ik ga beginnen, ga ik eerst de accessoires bekijken of ga ik toch maar eens kijken of ze nu ook wel iets in het rek hebben hangen wat op mijn lijf geschreven is.

Zo zat ik me laatst wel al af te vragen waarom een aantal van die winkels geen online shop hebben, laat daar nu verandering in zijn gekomen. WHOOOT YES !!!! Nu hoeven we niet meer speciaal naar een stad te reizen om onze neus in die winkeltjes te proppen. Maar nu kan het ook lekker vanuit je luie stoel of lekker vanaf je eigen heerlijke bank.

En niets is zo makkelijk om je vriend of man een link te sturen dat je net die éne armband op je verlanglijst hebt gezet en hoe makkelijk is het voor hem dat hij de deur ook niet uit hoef. Ja aan alles is gedacht.

Hierbij wil ik jullie graag voorstellen aan Winkelstraat.nl !

Winkelstraat.nl is het eerste online shopnetwerk dat de mooiste onafhankelijke boetiekjes van Nederland voor iedereen gemakkelijk en altijd toegankelijk maakt. Alle bijzondere en exclusieve boektiekheerlijkheden vind je bij Winkelstraat.nl, zoals die perfecte jeans van dat kleine hippe Londense merk, de shawl die je onlangs nog in dat boetiekje in Den Bosch zag of die supercoole trenchcoat die je nergens anders kon vinden. Je hoeft er nu niet langer naar te zoeken. Op dit moment kun je via deze website shoppen bij maar liefst twintig exclusieve boetieks, elke maand komen hier tien bij. Alle winkels zijn met zorg geselecteerd door het Winkelstraat.nl team. Zo kun je als je in Groningen woont lekker online rondneuzen in leuke winkeltjes aan de andere kant van het land zoals Den Haag, Den Bosch, Eindhoven of Breda. En zelfs de kleine boetiekjes met bijzondere fashionitems en gave upcoming merken in de kleinere plaatsen als Oisterwijk of Waalwijk komen nu ook binnen handbereik voor mensen die wat verder weg wonen.

Sfeer proeven & bijzondere items shoppen
Winkelstraat.nl is een website die snel en gebruiksvriendelijk is opgebouwd, maar ook een echte fashion uitstraling heeft. Een website waar je de sfeer kunt proeven, inspiratie opdoet maar ook de leukste en meest bijzondere mode shopt. Iedere winkel heeft op winkelstraat.nl een eigen pagina waar je lekker kunt rondkijken. Maar je kunt ook zoeken op product, merk en winkel. Niet alleen vrouwen maar zeker ook mannen kunnen terecht op Winkelstraat.nl. Voor vrouwen richt het nieuwste online shopnetwerk zich op jurken, tops, jassen, truien/vesten, jeans,
schoenen of sierraden. Mannen kunnen ook shoppen naar hippe colberts, jeans, overhemden of bijvoorbeeld accessoires als riemen.

Bestelgemak
Winkelstraat.nl doet er alles aan om het de consument zo gemakkelijk mogelijk te maken. Heb je iets gevonden en bestel je het voor 15.00 uur, dan heb je het de dag erna in huis. Je betaalt geen verzendkosten. Op en top luxe verpakt. Past het niet, ook geen probleem. Je hebt twee weken de tijd om erover na te denken en om eventueel het aangekochte artikel te retourneren. Dit kan zelfs gratis in de winkel.

www.winkelstraat.nl

 

Winkelen jullie ook graag in die leuke boetieks?

 

Klik hier en doe mee met de winactie op Miss Mags

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
2 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge