Lifestyle, Miss Mags
4

Bye Bye Summer and Hello Autumn …

Het is alweer oktober, wat gaat de tijd toch snel … niet alleen de dagen, maar ook de maanden Γ©n de jaargetijden natuurlijk. De donkere dagen zijn weer in aantocht, de winterjassen kunnen weer van zolder worden gehaald. Kaarsjes worden weer aangekocht, en de open haarden gaan weer aan. Weg zomer en hallo herfst ….

Hoewel de herfst ook wel een mooi seizoen is kijk ik al erg naar de zomer uit van 2013. Ik ben meer een zomer persoon, heerlijk de zon die schijnt, lekker met korte mouwen rondlopen. Ook de mensen zijn altijd een stuk vriendelijker. De kleding in winkels zijn ook weerΒ  lekker fleurig, en meer mensen op straat. En natuurlijk is er veel meer te doen in de zomer periode.

De meeste mensen (ook ik) gaan op vakantie in de zomer, genieten van de vrije tijd die ze eindelijk hebben, of meer genieten van hun familie en vrienden. Heerlijk om met vrienden echt tijd door te brengen, naar een festival of naar een zomer markt. Heerlijk om ook weer lekker de BBQ uit de schuur te pakken en samen met vrienden en je familie van al het lekkere eten genieten.

En laten we ook niet de heerlijke vrolijke muziek niet vergeten, de summer time hits, de lekker swingende muziek waarbij je al bij de eerste klanken in je gedachten op het strand ligt met een heerlijke cocktail in de hand. Of net die ene summer hit die je doet denken aan die ene speciale vakantie, heerlijk gewoon. Van mij mag het dus ook echt alle dagen zon, zee en strand zijn. Maar aangezien we nog steeds in Nederland wonen, zal ik er ook mee moeten leven dat het vaker regent dan dat de zon schijnt.

Daarom verwelkom ik dan ook maar het herfst seizoen, het hoort er natuurlijk ook bij. En ook de herfst heeft natuurlijk zo zijn mooie dingen. Het mooie van de herfst zijn de blaadjes die mooi verkleuren van de bomen, de geur als je in het bos loopt. De kaarsjes die weer aangestoken worden in huis, en natuurlijk families die weer verzamelen in de woonkamer voor de open haard. Het lekker warm knus op de bank hangen met een hele goede film, en een kopje koffie of thee erbij. De regen die ook weer heerlijk tegen de raam tikt, en ik moet zeggen dat ik dat wel een heerlijk geluid vind, en vooral als ik in bed lig.

Ik wil wel even zeggen dat ik trouwens niet zo maar kerst wil overslaan, dat vind ik dan weer een leuke tijd in de winter. Dus eigenlijk wat ik ideaal zou vinden is de maanden februari t/m november lekker veel zon, en dan in december en januari winter. Dat lijkt me fantastisch πŸ˜‰

Kijken jullie ook alweer uit naar de zomer of ben ik de enigste?

 

 

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
4 Comments
 • Reply

  Ik kan echt genieten van de gezelligheid met de herfstige dagen. Veel wind, regen en misschien wat onweer. Kaarsjes aan, snuggie erbij, goddelijk!

 • Reply

  Aahh, dit artikel is niet goed voor me. Had ik net allemaal redenen bedacht om van de herfst te houden verlang ik om deze redenen weer naar de zomer πŸ˜›

 • Reply

  Zelf hou ik wel van kaarsjes en andere knusse dingen die de Herfst met zich mee brengt, maar ik ben en blijf toch een zomer mens! Ik wordt veel vrolijker van de zon dan van de regen πŸ™‚

 • Reply

  ik kijk nu al uit naar zomer 2013, al is winter ook wel leuk – zo af en toe! fijne warme truien en leuke laarsjes πŸ™‚

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge