Beauty, Review
6

Bee Venom Essence – Day & Night Treatment Cream

Dat ik een echte freak ben van crèmes en andere smeerseltjes, dat wisten jullie wellicht al. Toen ik dit product zag wist ik meteen dat ik deze erg graag wilde uitproberen. Het schijnt namelijk een echt wondermiddel te zijn, en dat wilde ik natuurlijk wel eens uit testen. doet het echt wat ze “beloven” en ben ik ook zo te spreken erover als bekende celebs?

Bee Venom Essence Day & Night Treatment Cream is een “behandeling” voor dag én nacht. Het bijengif, de bijenwas en de extracten van propolis, koninginnengelei, stuifmeel en honing verstevigen de microrimpels, stimuleren het celmetabolisme en hydrateren, verzorgen, verzachten, herstellen en voeden het huidweefsel. Door de anti-oxiderende en anti-aging (jaja is nodig) werking worden de huid gerevitaliseerd en gezuiverd. Het is ideaal voor rijpere, gevoelige, vette huidtypen en de onregelmatige huid. Deze crème is niet dermatologisch getest op dieren en is vrij van parabenen en minerale oliën.

review-bee-venom-ingredienten

 

De verpakking is zeer degelijk, mooi vormgegeven, en die bij die erop staat is ook zeer in detail. Het is wel een eyecatcher, zal zeker opvallen in de schappen in winkels denk ik. Daarnaast zijn de lijnen van een honingraat op de verpakking, erg mooi gedaan. De crème zelf zit in een dikke glazen potje met een zilverkleurige draaideksel. Een erg mooi geheel als je het mij vraagt.

Zodra je de deksel eraf haalt komt er een heerlijke warme zoete geur je tegemoet. Het luchtje is moeilijk te omschrijven, maar het ruikt heerlijk, je ruikt wel iets of wat met honing. Het is niet te sterk kwa geur en zodra je je hebt ingesmeerd is die geur ook zo weg.

review-bee-venom-day-night-cream

 

De substantie van de cream is niet dik niet te dun maar er lekker tussen in, hierdoor smeert het lekker makkelijk in. De cream trekt ook lekker snel in, en je huid voelt meteen erg zacht aan. Het voelt ook erg fris en licht op je huid.

bee-venom-cream
Ik gebruik deze crème nu echt een week lang iedere dag, en dan alleen als dagcrème. Ik merk wel zeker dat het ook echt je huid verzacht en hydrateerd. Of het echt anti-aging werkt kan ik nu nog niet echt zeggen. Maar ik moet wel toegeven dat mijn huid niet meer zo “slapjes” aanvoelt. Voor mij is dit echt een product wat ik zeker wil blijven gebruiken. En is op dit moment met stip op nummer 1 mijn favoriete product.

Bee Venom Essence Day en Night treatment cream is exclusief te koop in de beautyshop van John Beerens. De prijs is € 39,95 voor 50 ml. De prijs vind ik wat aan de hoge kant, maar dat is dan ook het enige minpunt wat ik kan bedenken aan dit product.

 

Zouden jullie dit product ook zelf willen proberen?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
6 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge