Lifestyle, Virtueel
4

Beauty & Fashion ook Virtueel Belangrijk

De meeste mensen vinden het erg belangrijk om op de hoogte gehouden te worden van de laatste trends op het gebied van beauty en fashion. Niet alleen om op de hoogte gehouden worden, maar ook met de laatste trends mee te gaan. En natuurlijk zijn er ook mensen die daar niet zo mee bezig zijn. Het is natuurlijk voor iedereen verschillend. Iets wat jullie misschien niet allemaal weten, is dat het voor veel mensen die bezig zijn in een virtuele wereld, dit even belangrijk is.

Even een korte uitleg wat nou eigenlijk een virtuele wereld is. Een virtuele wereld is een online wereld waar mensen zijn vanuit verschillende landen over de hele wereld. Als je je aanmeld voor zo’n wereld dan ben je een avatar, je kiest ook een naam wat je leuk vind. Die avatar wordt dus echt jouw persoonlijkheid in die wereld. Je kan je avatar dus ook echt aankleden zoals jij dat wilt, klein, groot, dun of volslank het maakt niet uit.

Met die avatar kan je van alles doen, je kan naar feesten gaan of lekker gewoon met andere mensen chatten. Je kan er ook allerlei mooie plekjes mee gaan bekijken, eigenlijk van alles dus. Naast het feit dat je er dingen kunt bekijken of kunt chatten, kun je zelf ook dingen bouwen of maken. Met bouwen bedoel ik dat het mogelijk is om je eigen huis of meubels te bouwen. Daarnaast is het mogelijk om je eigen kleding te maken. Alles wat je maakt in zo’n virtuele wereld kun je ook weer verkopen, zodat je geld hebt om weer andere dingen te kopen. Of je kan zelfs dat geld weer omzetten naar echt geld.

Dit was even een hele korte samenvatting wat nou precies een virtuele wereld is, als je er meer vragen over hebt dan stel ze gerust. Maar eigenlijk is dus alles mogelijk in zo’n virtuele wereld. Dat betekend dus ook dat mensen er alles er aan doen om er daar ook zo goed mogelijk uit te zien. Er zijn erg veel mensen die bezig zijn met het maken van kleding, haar en schoenen, zodat er voor ieder wat wils is. Voor iedere stijl is er wel wat te vinden, houd je van een donkere teint, dan ga je op zoek naar een skin die je mooi vind. Heb je liever langhaar dan kort , geen enkel probleem , een bezoekje aan een virtuele winkel wat haar verkoopt lost het voor je op.

Wat zeg je nou … ? Een virtuele winkel ? ….  Ja dat heb je goed gelezen. Overal in een virtuele wereld zijn winkels te vinden waar je van alles kunt kopen, of zelfs kunt krijgen niets is te gek of het is wel te koop. Eigenlijk alles van A tot Z … Kleding, schoenen, tatoeages, haar, sieraden, huizen noem maar op het is er. De mode daar is ook erg belangrijk, er worden zelfs fashion wedstrijden gehouden, waar je geld mee kan winnen. Er worden modeshows gegeven, waar je de nieuwste creaties van de designers kunt zien.

Heb je altijd model willen worden? Dat kan zelfs ook in een virtuele wereld, er zijn zelfs modellen bureau’s. Modellen worden dan ingehuurd om een modeshow te lopen, of voor een photoshoot gevraagd. Het klinkt eigenlijk best raar allemaal natuurlijk .. maar voor veel mensen is het leven in een virtuele wereld een hele bezigheid. Sommige mensen maken er zelfs hun werk van. Als je namelijk goed kunt bouwen of kleding kunt maken dan kun je namelijk nog een erg aardig geld bedrag binnen halen.

Nu we het toch hebben over een virtuele wereld, het is zelfs mogelijk om daar een eigen stuk grond te hebben waar je op kunt bouwen. Om er bijvoorbeeld je eigen paradijs van te maken. Zo’n stuk grond kun je dan huren van mensen in die wereld die land te huur hebben staan, of je kan zelfs een stuk land kopen (wat ook eigenlijk huren is) van de virtuele wereld zelf. Alleen moet je dan een heel eiland nemen. Wil je toch kleiner beginnen dan zou je dus inderdaad bij een persoon in die wereld beter kunnen huren.

Willen jullie zelf eens kijken hoe dat nou allemaal in elkaar steekt dan kan ik je aanraden om een account aan te maken op www.avination.com. LET OP : is wel voor 18 jaar en ouder. Dat is een wereld die nu 2 jaar bestaat, en waarvoor ik ook werk in het dagelijks leven. Heb je vragen hierover dan kun je ze natuurlijk gewoon stellen, en als je je aanmeld daar laat het me dan ook even weten, dan neem ik gezellig contact met je op daar.

Hebben jullie al eens rondgekeken in een virtuele wereld?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
4 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge