Fashion, Miss Mags, Tweeling
2

Babykleding, waar koop ik het….

Regelmatig vragen mensen mij waar ik toch de babykleding vandaan haal. Ze vinden dat onze tweeling altijd zo leuk gekleed zijn, en eerlijk gezegd vind ik dat natuurlijk ook 😉 De winkels waar ik ze haal (online en offline) zijn geen onbekenden. Maar ik wil ze wel even met jullie delen.

Toen we wisten dat ik zwanger was, was het voor mij natuurlijk weer een leuke reden om het internet af te zoeken. Ik had nog geen idee van welke merken er waren en wat er waar te krijgen was. Eén van de eerste merken die ik echt super leuk vond was Z8. Ik heb voor Olaf en Xavier dan ook hele leuke setjes gekocht. Setjes die ze aankonden in het ziekenhuis toen ze net waren geboren. Ze de instagram foto hieronder.

Ik hou van leuke kleding, ik ben niet iemand die speciaal merkkleding aanschaft. Ik vind het eigenlijk ook een beetje zonde om alleen merkkleding voor ze te kopen, aangezien ze nu nog zo snel groeien. Vind dat dan weer zonde van het geld, als ze iets maar een paar keer aan kunnen.

Babykleding koop ik dan ook gewoon bij de HEMA en bij de Zeeman. Bij de Hema vind ik dat ze echt hele leuke kleding hebben, en de kwaliteit is niets mis mee. Bij de Zeeman moet je geluk hebben vind ik. Ze hebben niet altijd wat leuks, en ook vind ik de kwaliteit niet altijd goed. Dat de kwaliteit niet zo goed is als HEMA en andere winkels maakt me nu nog niet zo heel veel uit. Ze liggen toch nog het grootste gedeelte van de dag en niets dat echt slijt.

2015-05-20 18.14.23

Een webwinkel die ik helemaal geweldig vind is Next. Ze hebben daar echt zulke leuke babykleding en een goede prijs kwaliteit verhouding. Hele leuke stoere pakjes, feest outfits en echt hele fijne boxpakjes. Ze hebben hier echt weken in die boxpakjes gelegen. Nu gebruik ik geen boxpakjes meer, maar kleed ik ze volledig aan. Bij Next heb je veel dingen die in aantallen gaan. Bijvoorbeeld 2 broekjes of 3 Shirts. Dat is super handig zo kan ik ze beiden toch ieder iets anders aangeven, maar wel zo dat het goed bij elkaar past.

De rompertjes die vind ik het fijnst bij de Zeeman, eerlijk gezegd geen idee hoe ze van de HEMA zijn. Heb er wel van de HEMA maar die zijn nog te groot. En bij de zeeman zijn de rompertjes echt geen geld. Ik gebruik ze meestal zonder mouwen, maar als ze bijvoorbeeld een T-Shirt met korte mouwen aan hebben, doe ik nu nog wel een rompertje onder met lange mouwen. Dat ligt natuurlijk ook aan het weer. Wat betreft zwemkleding daar zijn ze nog iets te klein voor, maar heb daarvoor al wel een website op het oog.

Oja, ik kleed Olaf en Xavier nooit exact 100% hetzelfde. Ik zorg altijd dat of het broekje een andere kleur heeft of het truitje. Vaak wel van dezelfde serie maar gewoon een andere kleur. Ik doe dit zelf bewust. Ieder kind heeft zijn of haar eigen identiteit en tweelingen worden vaak al als één geheel gezien. En vind het persoonlijk zelf ook veel leuker als ze niet precies hetzelfde aan hebben.

 

Hebben jullie nog leuke babykleding tips?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
2 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge