Inspiratie, Miss Mags
3

Alternatieven voor de kerstboom

Zelf vind ik een kerstboom een echte musthave met kerst. Vind het super gezellig staan met al die mooie lampjes. Wij hebben trouwens sinds enkele jaren een kunstboom, maar deze lijkt super echt. Dit jaar is onze boom versierd met 1550 lampjes met zilveren en houten versieringen ( wit ) met een vleugje rood. Een mooie boom al zeg ik het zelf.

Steeds meer mensen kiezen ervoor om niet een kerstboom te zetten maar er een alternatief voor te plaatsen. Niet helemaal mijn ding, al moet ik zeggen dat ik sommige dingen echt mooi vind, maar een aantal ook totaal niet snap. Zo snap ik het bijvoorbeeld de rage niet van een paspopkerstboom….. Vandaag laat ik jullie wat alternatieven zien voor die traditionele kerstboom.

 

Wil je nog meer verschillende varianten zien dan kan dat ook via mijn pinboard Kerst – Christmas op pinterest.

 

Ga jij zelf voor een traditionele boom, of ga jij voor een alternatieve variant?

 

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
3 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge