Miss Mags
0

Bye bye 2014 and hello 2015 …. Een nieuw jaar, voor ons een heel spannend jaar…

Natuurlijk wens ik jullie allemaal een fantastisch, liefdevol, gelukkig en een gezond 2015 toe !!! We laten een jaar achter ons waarin veel is gebeurd. Minder leuke dingen tot hele nare dingen, maar ook een jaar waarin ik eindelijk zwanger mocht worden. 

De feestdagen hebben we lekker rustig aan gedaan, niet veel bijzonders eerlijk gezegd. Gewoon lekker met zijn 2en genieten van de tijd met elkaar, aangezien het niet echt vaak voorkomt dat vriendlief echt vrij is. Maar ook omdat ons leven er over enkele weken heel erg anders ingedeeld zal zijn. Met nieuwjaar ook niet veel bijzonders gedaan, eerlijk gezegd mocht het van mij zo snel mogelijk 0.00 zijn, zodat ik wat vuurwerk kon zien en daarna hup snel naar bed… Wat was ik moe … bah ! 🙂

Ik hoop dat iedereen de feestdagen goed zijn doorgekomen, en dat het vele eten jullie allemaal heeft mogen smaken. Nu weer een heel jaar voor de boeg, wellicht voor jullie ook erg leuke dingen in het vooruitzicht. Of wellicht gaat dit jaar jouw droom wel uitkomen … Wie weet wat er dit jaar allemaal weer staat te gebeuren…..

Voor ons is er Ă©Ă©n ding heel zeker, wij zullen namelijk binnen nu en 12 weken trotse ouders worden van onze tweeling. En als we van het gemiddelde van 37 weken uit gaan dan is dat zelfs binnen nu en 9 weken. Ons leven zal er vanaf dan heel anders uit gaan zien. Nu hebben we alleen de zorg over onze twee honden Bas en Bob, maar straks ook ineens van twee kleine boefjes. We kijken er in ieder geval heel erg naar uit en het is een super mooi vooruitzicht. Ik vind het eerlijk gezegd soms nog wel eens onwerkelijk, en vind het allemaal erg spannend.

Maar voor nu wens ik jullie allen nogmaals een fantastisch, liefdevol, gelukkig en een gezond 2015 toe !!!

 

Waar kijken jullie vooral naar uit in 2015 ?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge